Trädfällning Sollentuna – ta ner trädet med hjälp av proffs

Har du ett träd som börjar se gammalt och fallfärdigt ut på din tomt i Sollentuna? Har du ett träd som kanske står i vägen för en tilltänkt byggnation av en altan, ett attefallshus eller en friggebod? Oavsett vilket så finns det saker att tänka på. En trädfällning i Sollentuna får aldrig ske utan förberedelse – och helst aldrig utan professionell hjälp.

Att fälla ett träd handlar om mer än att bara ta fram en yxa och skrika timber. Det finns massor av saker att tänka på och de allra flesta av dessa handlar om säkerhet. Hur kan en trädfällning i Sollentuna ske utan risk i att du skadar dig, att ditt hus inte får trädet över sig – att bilen klarar sig – och att exempelvis grannarnas hus och egendom inte tar skada?

Tyvärr sker det väldigt många olyckor i samband med trädfällning och där vanliga privatpersoner plockar fram motorsågen och kör igång utan att först räkna på väder och vind, på avstånd och hur snittet ska se ut. Genom att välja professionell trädfällning i Sollentuna så minimerar du riskerna och får en trygg, säker väg fram till målet. Tjänsten är inkluderad i Rut-avdraget och det innebär konkret att du också kan dra av halva kostnaden för det arbete som utförs. Det gör skillnad.

Behövs en trädfällning i Sollentuna?

Träd är väldigt bra för hela vår miljö. De binder koldioxid och bidrar till en renare luft. Utöver detta så skapar de även trivsel och bidrar till ett bättre djurliv. I vissa fall är en trädfällning i Sollentuna absolut nödvändig – trädet kan vara sjukt eller stå i vägen för en byggnation – men i andra fall kan en kraftig beskärning av kronan vara en bättre lösning. Om du exempelvis tycker att ett träd skymmer solen så kan en beskärning vara ett fullgott alternativ som gör att du både kan äta – och behålla – kakan.

Genom att anlita erfarna arborister så kan det bästa alternativet för just dig och dina behov tas fram. Om det sedan handlar om en renodlad trädfällning i Sollentuna eller någon annan åtgärd låter vi vara osagt – men det är viktigt att du tar hjälp och anlitar en professionell firma för rådgivning.