Plåtslagare på taket i Stockholm

Lägga tak i Stockholm är en av de saker plåtslagare ägnar sig åt. Givetvis har de även koll på takrännor och stuprör och annat som har med taksäkerhet att göra.

Huset Anna och Bertil hade köpt utanför Stockholm var vad man skulle kunna kalla ett renoveringsprojekt. Inte så att de inte kunde bo där. Det var fullständigt beboeligt och allt fungerade. Det var bara det att det var nött och behövde en hel del kärlek för att kunna uppnå sin forna glans.

De hade satt sig ner för att göra en lista på allt som behövde göras. Nummer ett var högst prioriterat och så vidare. På första plats stod taket. De skulle ta bort de gamla tegelpannorna, som var i mycket dåligt skick, och istället få lagt ett plåttak. Något de bestämt efter mycket funderande.

Plåtslagare på plats

De hade kontaktat en plåtslagare i Stockholm som skulle komma på besök för att se hur taket såg ut och hur mycket plåt de skulle behöva. Anna hade tagit fram ritningarna få hon gissade att det var det enda sättet för plåtslagaren att kunna räkna ut åtgången. Han skulle även se över om något annat behövdes på taket.

Plåtslagaren förklarade att de var tvungna att ta bort takpappen och lägga ny innan plåttaket kunde läggas. Förutom det behövdes hängrännor och stuprör. Anna och Bertil nickade. Besöket avslutades med att plåtslagaren lovade att snarast skicka en offert så att de kunde komma igång om paret valde att anlita dem. Hör av dig till en plåtslagare via denna hemsida: www.plåtslagarestockholm.nu