Kontakta oss för att annonsera på denna sida.

Skaffa ellås till hemmet

Har du funderat på att skaffa ellås? Fördelarna är många; med en enkel application kan man låsa upp dörren för den som behöver komma in, även när man inte är hemma. Att ha ett elektroniskt lås har flera fördelar. Man kan låsa upp för eventuella hantverkare som har behov av komma in.

Har man barn så behöver man inte vara orolig för att barnet skulle tappa bort nyckeln, då det inte finns någon nyckel att varken låsa eller öppna med. Skulle även far- eller morföräldrar behöver komma in och hjälpa till med barnpassning eller katt- eller hundpassning så är det behändigt att alltid kunna låsa upp dörren för sådana som vill komma in till även när man inte är på plats.

Barnen behöver aldrig bli utelåst

Barn behöver aldrig blir utelåst så länge som barnet har en telefon (vilket de flesta barn har) så kan föräldrarna låsa upp dörren när de inte är på plats. På så sätt behöver ett barn aldrig någonsin bli utelåst, det är bara att komma ihåg koden som öppnar dörren för barnet eller barnen. På så sätt är det säkrare för föräldrarna då de inte behöver bekymra sig för barnet. De slipper också att ha extranycklar på andra ställen. Att förvara en extra nyckel kan innebära sämre säkerhet för alla inblandade. Det finns alltid en risk att andra hittar den där extranyckeln och tar sig in i misstag.

Svårt dyrka upp ellås

Det finns andra fördelar med elektroniska lås och det är säkerheten med låsta dörrar med ellås, och det är att det är så gott som omöjligt att låsa upp en sådan dörr med låsdyrkar till exempel. De flesta ellås kommer antingen med en kod, ett kopplingsur eller ett passersystem. Man kan enkelt använda ett kort helt enkelt för att komma in, men det går alltså även att öppna via mobilen på distans. Vill man dessutom ha ett smart hus, är det oftast även ett smart låssystem som man önskar sig. Det bästa är att ta kontakt med en elektriker som arbetar nära bostaden, till exempel i Västerås. Läs mer om elektriker som du kan få tag i Västerås: elektrikervästerås.se.