Snickare i Göteborg skapar semester-feeling

Behöver man uteplats, garage, utbyggnad eller carport är det bara att kontakta en snickare i Göteborg. Sedan kan man luta sig tillbaka och vänta på resultatet.

Nu hade det blivit så att semestern Anders och Elsa tänkt åka på hade blivit inställd. De behövde vara hemma för att hjälpa dottern som skulle få barn runt den tid de skulle varit iväg. Det var det andra barnbarnet och någon behövde ta hand om lille Benjamin. Något de så gärna gjorde.

Anders kom hem och lyste som en sol. Elsa höll på att städa badrummet och såg förvånat på honom. “Eftersom det inte blir någon semesterresa kan vi bygga altanen vi önskat så länge,” deklarerade han. Elsa kunde inte göra annat än att hålla med. Då kunde de sola hela dagarna och ha grillfester om kvällen.

Snickare byggde en stilig veranda

De kontaktade en byggfirma i Göteborg som skulle komma ut till huset för att mäta grunden de skulle gjuta. Det kändes underbart när jobbet äntligen kommit igång. Husets baksida var full av hantverkare som Elsa vårdade som sina barn. Det bjöds på kaffe, bullar och lite goda smörgåsar. Något de verkligen satte stort värde på.

Så en dag var den plötsligt klar, deras fina altan. En snickare i Göteborg och hans kollegor hade städat bort allt material. Man kunde knappt märka att de varit där. Det var dags för paret att inreda altanen med sin nyinköpta utegrill och de begagnade men fina utemöblerna. Nu kunde sommaren få komma. De var beredda.