Beställa stängsel i Gävle

Olika typer av stängsel kan beställas i Gävle för den som har det behovet. Ska stängslet sättas upp runt byggnad eller behöver ni ett elstängsel till hagen?

Utanför Gävle skulle en ny ridskola öppna. Där fanns ett stort renoverat stall och ett fint ridhus. Tomten innehöll en hel del mark där det skulle bli både utomhusridbana och hagar. Anna som var ridskolans ägare hade många saker att ordna. Hon letade hästar, höleverantörer och hade dessutom massor av pappersarbete att göra.

Samtidigt behövde hagarna göras iordning så att de kunde släppa ut hästarna när de kom. Anna hade hört talas om ett företag som hade nischat sig på stängsel och staket så dessa skulle hon ha ett möte med följande dag. De visste säkert vilka stängsel som var bäst för hennes företag.

Stängsel och staket sattes upp i Gävle

Mötet för att skaffa stängsel i Gävle, hölls på hennes kontor. På det viset kunde de diskutera i lugn och ro och även titta på marken. Hon hade några idéer men ville höra med företaget vilka stängsel de borde välja då företaget säkert hade gjort liknande jobb tidigare och kunde ge henne några bra råd.

Erik som kom från stängselföretaget lyssnade noga på hennes idéer. Hon visade honom hur många hagar hon ville ha och var ridbanan skulle vara. De kom fram till att det skulle vara elstängsel runt hagarna och ett trästaket vid ridbanan. De bestämde att han skulle ta fram ett prisförslag och så skulle de ta det därifrån. Hon hade en bra känsla, det skulle bli perfekt.