Kontakta oss för att annonsera på denna sida.

Ska du måla om fasaden?

När våren närmar sig och det blir torrt utomhus är det dags att se över sitt hus, hur ser fasaden ut? Är det dags att måla om den så att den står sig ytterligare några tiotals år? I så fall kan det vara bra att leta upp någon bra hantverkarfirma som kan komma ut och både måla om och reparera fasaden och byta ut alla delar som krävs för att huset ska bli bra.

Ska du få tag i några bra snickare som kan komma ut och måla om fasaden, mura om den, lägga ny puts på den och gör den så fin den bara kan bli med ny målarfärg. Sedan håller huset i flera år till.

Totalentreprenad eller delentreprenad?

Det brukar skilja åt en del att anlita ett företag för totalentreprenad. Eller så gör man en del arbete själv och anlitar snickare för en delentreprenad. Det innebär bland annat att snickarna gör endast en del av arbetet. Då bör man själv planera arbetet så att alla hantverkarna vet när de ska komma till byggarbetsplatsen.

Anlita hantverkare med goda referenser

Det bästa som man kan göra om man vill anlita byggarbetare är att alltid fråga om referenser och kontrollera upp dem. Sedan väljer man dem som är bäst och som har bäst referenser. På så sätt kan man vara lugn med att hantverkarna kan bygga så bra att man inte behöver oroa sig över att tapeterna trillar ner, att inte fasaden är riktigt reparerad eller något liknande. Man kan även fråga efter certifieringar vilket innebär att personalen har vidareutbildat sig och kan de olika materialen. Läs mer om snickare i Säter på: snickarnaisater.se.