Populära färger i kök hösten 2018

I höst ser vi egentligen en fortsättning på det färggranna som har blivit så populärt under förra året och som har fortsatt i år. Det enda som har förändrats sedan i våras är att nyanserna har dämpats något, och har mörknat. Däremot ser vi en fortsättning på pasteller som populära färger för hösten, och då både grönt och rosa som går mot grått. I höst ser vi gröna och rosa nyanser som är något mörkare, men vi ser mycket inredning som fortsätter ta sin inspiration från naturen.

Öppna kök som är integrerade med vardagsrum

Vi ser fortfarande kök som är integrerade med vardagsrummet och därmed inte vill skilja sig inredningsmässigt så mycket från inredningen i vardagsrum. Köksfläkten försvinner, och får en funktion arbetsbänken där en fläkt suger in matoset. Det mycket för att det inte ska se ut som ett kök, utan ha spis, ugn och diskbänk som mest ser ut som annan förvaring.

Naturen flyttar in i köket

Vi ser mycket i inredning som är ganska grovhugget, asymmetriskt och som ser ut som hämtat direkt från naturen. Stora gröna växter har ju länge varit populära och varför inte ta in fler gröna växter i köket? Där passar både citron- och olivträdet. Ställ fram både frukt och grönsaker i snygga stilleben och du har nått hem.

Dagen du vill anlita ett företag för köksrenoveringen

Om du vill renovera köket och söker företaget som kan genomföra köksrenoveringen åt dig, kan det vara svårt att veta vilka av alla hantverkare som du ska anlita för den renoveringen. Varför inte leta på nätet? Googla då ”köksrenovering Stockholm”, eller ”köksrenovering Göteborg”, eller var du nu bor och behöver en köksrenovering. Ta sedan kontakt och be om referenser. Ger något företag garantier på att du ska bli nöjd kund, till exempel, eller garantier på utfört arbete är det ett företag som du antagligen kan lita på. Det är i alla fall viktigt att du kontrollerar företaget innan du anlitar dem.

Var noga med att kontrollera företaget

Kontrollera omdömen och referenser eftersom de säger dig en hel del om hur de arbetar. Man kunde ju önska att alla hantverkare var noggranna, men tyvärr är det inte så. Det finns alltid kunder som inte blir nöjda med det renoveringsarbete som görs. Skulle fallet vara så är det viktigt att dokumentera allt som händer och varför du inte skulle vara nöjd och anmäla det till Allmänna reklamationsnämnden. De baserar sedan sin bedömning enbart på de dokument som du sänder in. Men det är en tråkig uppgift, då är det bättre att anlita ett företag som du blir nöjd med. Läs mer här om ett duktigt byggföretag för köksrenovering i Stockholm på http://www.koksrenoveringstockholm.nu.