Kontakta oss för att annonsera på denna sida.

Varför inte prenumerera på VVS-tjänster?

vvs ritning och vvs delar

Bor du i en bostadsrättsförening (BRF)? Då vet du att när det kommer till stammar, fasaden, fönster, gården och parkering, är det gemensamma frågor som berör hela er BRF. Då är det styrelsen som fattar beslut om alla praktiska frågor som rör det gemensamma i fastigheten inom er BRF. Som vanlig BRF-medlem kan man alltid komma med bra förslag. Och ett bra sådant förslag är att till exempel prenumerera på VVS-tjänster.

Det kan VVS-montör göra för BRF

Väljer man att ”prenumerera” på en VVS-montör kan man betala en låg summa varje månad, och i gengäld alltid kunna få den slags service som man behöver i en stor BRF. Skulle det då hända något med till exempel elementen, kranarna eller avloppet så kan de komma ut och hjälpa till med allt som har med stammarna att göra. Om man skulle ha problem med sina ventiler kan samma VVS-montör hjälpa till med, och allt som har med värme, ventiler och avlopp att göra. Samma VVS-montörer kan även hjälpa till med rengöring av häng- och stuprör, och kanske även badrumsrenoveringar. Om de inte kan göra det själva kan de alltid hjälpa till med att förmedla kontakter med duktiga hantverkare som kan komma och utföra det i er BRF.

Varför prenumeration?

Om man är en liten BRF, som kanske inte behöver daglig service, och alltid inte vill anställa en VVS-montör som gör allt det arbetet, kan man alltid ”prenumerera” på VVS-tjänster av en duktig VVS-firma. Istället för att betala höga priser på jour och en VVS-firma som ska rycka ut när det behövs, betalar man i stället ett lägre pris, men regelbundet varje månad för att man ska kunna få den service och hjälp när man behöver det. Behöver man sedan en större åtgärd, som till exempel en relining, badrumsrenovering eller vid en stor översvämning, behov av byte av ventiler eller liknande går man in på ett annat pris och med andra villkor. Vad sägs? Det kan löna sig för er BRF. Läs här om en VVS-firma som kan erbjuda en del av sådana tjänster av en rörmokare i Stockholm: https://www.rörex.se.