En målare i Solna kan mer än att bara sätta färg

För den som ska köpa hus i Solna så kan det vara värt att satsa på ett renoveringsobjekt och ta hjälp av en målare som utför renovering på totalentreprenad.

Per och Karin var stolta ägare till ett hus i Solna. De hade bott i lägenhet innan men nu var de husägare på riktigt. Valet hade stått mellan ett nyrenoverat men ganska litet hus och ett större hus som var i behov av totalrenovering. De behövde boytan och hade räknat på vad det skulle kosta med en renovering.

De hade kommit fram till att det faktiskt skulle löna sig att köpa det större huset och lägga ut arbetet med renoveringen på hantverkare. Genom goda vänner hade de dessutom tipsats om en målerifirma i Solna som inte bara hade vanliga målare utan som också erbjöd sig att ta hand om större och mer omfattande arbeten på totalentreprenad.

Målare med fler strängar på lyran

Nu var de på plats i det nya huset tillsammans med en projektledare från firman. De förra ägarna hade flyttat ut och huset var tömt. Per och Karin hade kvar lägenheten ett par månader till så hantverkarna skulle kunna fixa hela jobbet innan inflyttningen. Det var perfekt.

De gick igenom alla rummen: kök, två badrum, vardagsrum, tre sovrum och tillhörande utrymmen. Allt skulle göras om. Det skulle bli helt fantastiskt att kunna flytta in i ett hus som var alldeles nyrenoverat. Visserligen hade de inte råd att kosta på sig de allra dyraste materialen men budgetvarianterna skulle räcka långt. Det var de säkra på.