En målare i Norrköping kan sin sak

För dig som har turen att bo i Norrköping är det lätt att hitta en målare som håller penseln rätt i handen och tungan rätt i mun. Här kan du hitta en målare som du kan få fullt förtroende för.

Hur många gånger har du inte försökt få tag i en duktig hantverkare och fått kontakt med någon som du inte stämmer överens med? Det kan handla om att det inte klickar i energin eller att ni kommunicerar dåligt tillsammans. Det behöver inte alltid innebära att den ene eller den andre inte kan utföra det jobbet du vill utan snarare att det brister i en tydlig kommunikation. Du som kund behöver vara helt klar över vad du vill ha och i en dialog förtydliga dina önskemål och din beställning.

En målares ansvar

Det är lika viktigt att du som målare är lyhörd och kan ta in din kunds önskemål och verifiera beställningen på ena eller andra sättet. Att skicka en offert där allt tydligt är nedskrivet och specificerat är en bra idé. Det gör att missförstånd undviks och att det blir så mycket mer roligt att arbeta. Var tydlig och håll kontakten. Se till att du informerar om du uteblir eller inte kan komma av speciella skäl. Hör av dig och be din kund återkoppla så att de dagar du ska arbeta är okej för kunden också. Ibland händer det saker som strular till livet för kunden och du behöver kanske vara flexibel. Läs mer om målare på denna webbsida: målarenorrköping.biz