Trasigt glas blir helt genom glasmästare i Stockholm

Som barn får du lära dig att aldrig någonsin ta i trasigt glas, för du kan skära dig. Men det är precis det man jobbar med som glasmästare i Stockholm. Man byter alltså ut trasigt glas mot helt.

Redan sedan du var liten har du fått lära dig att trasigt glas är något som du ska undvika. Glas kan ge mycket allvarliga skärskador, och ibland kan du till och med skära dig illa fast du knappt tycker att du rört vid glaset. Men precis som med allting annat så finns det folk som jobbar med det som andra helst ska undvika. Så är det även med glas, och tur är ju det. Någon måste ju laga allt glas som går sönder. Den som gör det är bland annat personalen som jobbar på ett glasmästeri i Stockholm. Utbildad personal som vet precis hur de ska göra för att handskas med glas som ska monteras och glas som är trasigt och som ska bytas ut.

Glasmästare som kommer till räddning

Om du ska montera glas så kan du boka en tid långt i förväg. Men om något går sönder så kan det bli mycket akut. Så är det exempelvis ifall du har en fönsterruta som går sönder. Om den inte blir lagad snabbt så kan det regna eller snöa in i bostaden. Och är det kallt ute så kan bostaden snabbt bli nedkyld. Därför finns det alltid ett utrymme i en glasmästares vardag för akuta glaslagningar.