Prisvärt och miljövänligt att lackera om köksluckorna i Stockholm

Har ni köpt en bostad i Stockholm där köket precis har renoverats och det inte riktigt känns som er stil? I så fall kan ni sätta er egen prägel på köket genom att låta lackera om köksluckorna.

Det är inte alls ovanligt att folk river ut och sätter in nya kök precis innan de ska sälja i hopp om att då få ut mycket mer. Tyvärr är det inte alltid man har samma smak som de förra ägarna. För att slippa riva ut ett helt nytt fungerande kök kan man i stället låta lackera om köksluckorna. Det är ett betydligt mer miljövänligt sätt än att byta ut köket. Det finns företag som är specialiserade på lackering av köksluckor i Stockholm och de kan även komma och hämta luckorna.

Så lång tid tar det att få köksluckorna lackerade

Att lackera om köksluckor är betydligt billigare än att byta ut hela köket. Det kan också vara ett bra alternativ för den som har tröttnat på köket och bara vill fräscha upp det. Dessutom går det betydligt snabbare än en vanlig köksrenovering och på endast tio arbetsdagar har man ny färg på luckorna. Vissa lackeringsfirmor erbjuder även förmånliga avbetalningsplaner för den som behöver. På så vis har alla råd med ett fräscha upp köket. En av de stora fördelarna med att lackera om köksluckor är att man i stort sett kan välja vilken kulör som helst. Men det gäller att se på helheten och välja en kulör som passar till socklarna och bänkskivan.