Markiser istället för parasoll i Göteborg

För den som går i parasolltankar finns även ett annat alternativ att beakta. Flera i Göteborg har i stället valt att sätta upp en markis över altanen.

Nej, nu måste vi köpa ett parasoll klagade Lisbeth och duschade sig med en sprayflaska över den svettblanka kroppen. Hennes make Anders mumlade något ohörbart. Innan han hann bläddra till nästa sida i den tidning han läste stod Lisbeth klädd och redo att åka.

Företaget de skulle till hade ett showroom och låg en halvtimme bort. Lisbeth drog på AC:n och lutade sig tillbaka, nu lättare till mods. Snart pratade de på om vilken typ av parasoll de skulle välja och vilken färg det skulle ha och innan de visste ordet av var de framme.

Hamnade vid alla markiser

Så snart de kom in lokalen i Göteborg slog den svala luften mot dem och de stannade till. Bredvid dem visades flera olika markiser. En försäljare presenterade sig som Nils och skakade hand med dem. De berättade att de ville titta på parasoll till altanen. “Ni kan inte tänka er en sån här istället?” sa han och pekade på de markiser som visades.

Han förklarade fördelen med markis. Den kunde fällas ut och in med en fjärrkontroll, ingen muskelkraft krävdes. Den skulle hindra solen från att lysa in i köket och göra det gassande varmt. Sen klarade den även lättare regn om man ville sitta och höra smattret en varm kväll. Det avgjorde saken och de beställde en som de skulle komma och sätta upp redan nästa morgon. Kika in utbudet av olika solskydd här: www.pg-markis.se