I Nacka bokas golvslipning för både furu- och parkettgolv

Har hemmet ett trägolv som börjar bli slitet? Misströsta inte. I Nacka finns proffs som som kan hjälpa. Golvslipning är magi. Inte säker på om det fungerar på det egna golvet? Fråga dem som vet.

Det viktigaste att ta reda på innan man sätter igång är golvets tjocklek. Ett tunt golv riskerar att gå sönder när golvslipen gör sitt jobb. Ett parkettgolv kan slipas om det inte redan gjorts tre gånger. Då är det nämligen för tunt att slipa en gång till. För att vara riktigt säker är det en bra idé att ta kontakt med en snickare som har kunskap i att slipa golv. De kan ge klarhet i hur möjligheterna ser ut just hos dig.

Visst kan man göra en golvslipning själv om man hyr en maskin. En av fördelarna dock med att låta ett proffs göra jobbet är att företag ofta lämnar garanti på jobben de gör. Det kan handla om lång tid, som upp till två år.

Sven i Nacka, en nöjd kund efter golvslipning

Det ärvda huset var nedgånget men vackert. Trots allt var Sven villig att ta tag i renoveringen. Huset hade genomgått en golvslipning i Nacka och trägolven hade uppnått sin forna glans. Kraftiga trägolv hade länge varit en dröm. Men han hade aldrig trott att han skulle ha råd med det om inte en lottovinst dök upp. Det visade sig att han hade fel.

Nu var drömmen sann och han kunde inte ha varit nöjdare.