En exklusivare våning

Vi människor är bekväma av oss och tycker om att ha det bra. Alla har vi också behov av en plats som kan vara bara vår egen. Att glasa in balkongen förlänger utesäsongen och höjer värdet.

Troligen har ingen av oss någonsin hört någon beklaga sig över att bostaden är för stor. Den enda möjliga nackdelen kan vara att det blir fler utrymmen att städa. Annars trivs vi bra med att ha gott om utrymme där vi bor och lever.

För många är balkongen tyvärr en dåligt utnyttjad yta. Det kan handla om brist på ork och engagemang, men det kan också vara så enkelt som att balkongen upplevs som kall och bullrig. Många som har balkong har gator med trafik och människor med röstresurser inte alltför långt borta.

Lösningen är inte komplicerad, välj att bygga in balkongen.

Ett extra sällskapsutrymme

En inglasad balkong höjer värdet på bostaden, men den gör mycket mer än så. Med en genomtänkt inglasning och en värmekälla kan du förlänga “utesäsongen” många gånger om. Ta och inred med växter, textilier och en liten soffa och bord. Sätt upp några lampor och en spaljé att odla någon rolig tomatsort på.

En annan aspekt är säkerheten. Har du husdjur säkrar du deras tillvaro på ett mycket bättre sätt. Madame Le Mjau får utsikten men inte fallrisken. Har du barn gäller samma sak, fast de kanske behöver aningen mer övervakning.

Ta kontakt med en bra firma för att få en offert på en balkonginglasning. Du kommer inte att ångra dig.